U FLOWEY®, integrišu održivost i ekologiju u sve aspekte poslovanja. Stvorili su etiku održivosti u saradnji sa zaposlenima, kupcima i dobavljačima kako bi identifikovali najbolju praksu.
Koriste se ekološki prihvatljive sirovine, ekološki odgovorne proizvodne procese i nude koncentrovane proizvode za smanjenje otpada.
Posvećenost održivosti je ključni faktor dugoročnog uspeha i ponude kvalitetne proizvode na ekološki prihvatljiv način.

UPOTREBA KIŠNE VODE

Ulaganje i proširenje sistema za sakupljanje kišnice, smanjuje uticaj na životnu sredinu. 55% prikupljeno, samo 45% uzeto iz vodovodne mreže za proizvodnju proizvoda.

SMANJENA CO2

Potrošnja energije u proizvodnom sistemu ne dovodi do direktnih emisija u vazduh. Smanjena potrošnja energije izbegavanjem grejanja tokom proizvodnih procesa koji se napajaju električnom energijom.

SIROVINE NA BILJNOJ BAZI

Od 2008. godine, FLOWEY® daje prednost sirovinama na bazi povrća, odabranim zbog njihove efikasnosti i niske toksičnosti.

NISKE TEMPERATURE

Smanjenje temperature vode prilikom upotrebe nekih od  proizvoda, bez uticaja na kvalitet čišćenja. Zahvaljujući naprednoj hemiji, moguće je efikasno hladno pranje, štedeći energiju i štititi životnu sredinu.

VISOKO KONCENTROVANI PROIZVODI

Postignite isti rezultat čišćenja sa smanjenom dozom. Smanjen uticaj na životnu sredinu i tokom transporta.

Home
Shop
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart